fo021638: Actie tegen racisme - Rol
"Zwart-witfoto van een actie tegen racisme in Gent op het Emile Braunplein, 8 mei 1982 (of een actie tegen Mobutu?). Er wordt tevens opgeroepen om deel te nemen aan de educatieve Zaïre-wandeling van 16 mei in Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"