pr000472: Stadhuis en Belfort van Aalst - De Winter, Albert (1976)
"Prent in zwart-wit voorstellend het stadhuis en het belfort van Aalst. Op de keerzijde staat verkiezingspropaganda van Albert De Winter, architect, voorzitter ACOD-Onderwijs Aalst en Oost-Vlaanderen, voor de gemeenteraadsverkiezingen 1976. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"