Heiliger Sebastian : a splendid readiness for death - Fetz, Wolfgang; Matt, Gerald; Stief, Angela (Wien: Kunsthalle Wien; Bielefeld: Kerber Verlag, 2003)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Uitgegeven n.a.v. gelijknamige tentoonstelling in Kunsthalle Wien van 14 november 2003 tot 15 februari 2004"