Klokkenvreugd [Bladmuziek] - Moerenhout, Tom
"Deze publicatie bevat volgende liederen :AvondstemmingMarschKerstdagFeestdag72 exemplarenPartituren voor : 3-stemmig kinderkoor + Bugel en 1ste Bugel en Flügelhorn + 2de Bugel en 2de Flügelhorn + Alt Sax (2 exempl.) + Tenor Sax (2 exempl.) + Sopraan Sax + Bariton Sax + Klarinet + Solo Klarinet (4 exempl.) + 1ste Klarinet (4 exempl.) + 2de Klarinet (4 exempl.) + 3de Klarinet (4 exempl.) + Bas Klarinet + 1ste Bariton en 1ste Tenor Hoorn (2 exempl.) + 2de Bariton en 2de Tenor Hoorn + Pauken en Triangel + 1ste Alt + 2de Alt + 1ste Cor + 2de Cor + Vibrafoon en Xylofoon + 1ste Trombone + 1ste Tuba + 2de Tuba (2 exempl.) + Bas (2 exempl.) + Kleine Trom + Grote Trom + Klokken + 1ste Trompet (3 exempl.) + 2de Trompet (3 exempl.) + 1ste Cornet (3 exempl.) + 2de Cornet (3 exempl.) + 1ste Tuba + Carillon + 1ste en 2de Hobo + Bassons + 1ste Trombone (2 exempl.) + 2de Trombone (3 exempl.) + 3de Trombone (2 exempl.) + Bas (2 exempl.) + Kleine Fluit + Grote Fluit"