fo011214: Jef Rens in Genève - Cadoux, J.
"Zwart-witfoto van Jef Rens in Genève. Opschrift achteraan: Jules Lecoq secretaris van de Arbeidgeversgroep in het I.B.v.d.A.; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"