fo023763: Boycot apartheid - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een actie tegen het apartheidsregime in Zuid-Afrika door middel van boycot van voedingsmiddelen uit Zuid-Afrika. Jaren 1990. Opschrift pancarte: Krijg je dit verkocht aan 2 miljoen klanten? GB, zeg nee aan fruit uit Zuid-Afrika FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"