Beslissende keuzes voor ons buitenlands beleid : verklaring over het regeringsbeleid : Kamer van Volksvertegenwoordigers - Vandenbroucke, Frank (1994)
"door Minister van Buitenlandse Zaken Frank Vandenbroucke"