af004824: Symposium: Relaties: Wat doen we ermee? - CGSO; Trenson, Robert
"Affiche uitgegeven in 1979 door het Centrum voor Gezinsplanning en Seksuele Opvoeding (CGSO) voor een wetenschappelijke bijeenkomst over relaties. Tekst: C.G.S.O. Centrum voor Gezinsplanning en Seksuele Opvoeding, V.V.S.H. Vlaamse Vereniging voor Seksuele Hervorming. Symposium: Relaties: Wat doen we ermee? Zaterdag 17 februari 1979. Voormiddag: Referaten: P. Nijs, B. Carlier, W. Everaerd, M. Van Look. Namiddag: Themagroepen. Plaats: V.U.B.-Campus, Pleinlaan 2, 1050 Brussel (Auditorium Q). Inlichtingen / Inschrijvingen: C.G.S.O., nationaal secretariaat, De Bériotstraat 41, 1030 Brussel - Tel. 02/217.32.78. Ver. uitg.: Robert Trenson, Terlindenbaan 82A, 1700 Asse."