Vecht mee, kameraad! : een bundeltje revolutionnaire liederen [Bladmuziek] - De Jong Jr., David; Keja, Joh. F.; Moolenaar, K. (Amsterdam: De Vlam)
"bijeengebracht door David De Jong Jr., Joh. F. Keja en K. Molenaar"