af001956: vzw Hoger Leven, SP Hoboken 5de Hobokense fancy fair - Brabo; Hoger Leven; SP Hoboken
"Affiche uitgegeven in 1988 door Hoger Leven en de Socialistische Partij (SP) Hoboken voor de 5e Hobokense fancy fair. Tekst: vzw Hoger Leven, SP Hoboken. Braderij 't Dorp. 5de Hobokense fancy fair in de hof van het Volkshuis, Kapelstraat 17. Woensdag 24 augustus: vanaf 18 uur; 20u00: Officiële opening door Jan Claes, Harmonie Morgenrood, Dixizland Streetband. Donderdag 25 augustus: vanaf 18 uur; 19u00: Orkest The Pitts, The Flodders - Streetband The Flodders. Vrijdag 26 augustus: vanaf 14 uur; 15u00: Folkloristische groep: Portugal - Dixieland Streetband; 15u30: Animatie voor de 3de jeugd; 16u30: Cristiano: Spaans - Zuid-Amerikaanse muziek; 19u30: Voorstelling KSK Hoboken, Skate-bord race: demonstratie; 20u00: De Beatles door Plagiat. Zaterdag 27 augustus: vanaf 14 uur; 15u00: Modeshow: Hobokense winkeliers, Giovani - Monique - Kikkerke - Hermano - Driesen en Joyce; 18u00: Turnkring Ivolo; 19u30: Play backshow en dansavond in openlucht: DJ Luch Hermans, Nederlands spektakel. Tijdens deze vier dagen: fancy fair, springkasteel, animatie, disco, modeshow, volksspelen, tentoonstelling… Barbecue en een smakelijke pint bier! Gratis schminken van jongens en meisjes. Drukkerij en publiciteit Brabo, Ossenmarkt 25-26, 2000 Hoboken - Tel. 03/225 09 44. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"