af015168: Quartier en fête "Bruxelles en couleurs" samedi 5 juin de 14h à 21h - De Villa's van Ganshoren (2004)
"Affiche uitgegeven in 2004 door De Villa’s van Ganshoren/Les Villas de Ganshoren voor een multicultureel wijkfeest. Afbeelding: vage kleurenfoto van kinderen op een springkasteel. Tekst: Quartier en fête « Bruxelles en couleur (sic) » samedi 5 juin de 14h à 21h/zaterdag 5 juni van 14u tot 21u Wijkfeest “Brussels gekleurd”. Waar? speelplein Van Overbekelaan 143/Où ? plaine de jeux 143 av. Van Overbeke. Partners/Partenaires: De Villa’s van Ganshoren/Les Villas de Ganshoren, het Departement Preventie/le Departement (sic) Prévention, la maison des jeunes de Ganshoren, gemeenschapscentrum « de zeyp ». FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"