De beerton deel 2 [Bladmuziek] (Antwerpen: Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie, 1963)
"Deze brochure bevat volgende liederen :O SuzanneAlouetteGregorMy BonnieCe n'est pas moiClementineSixpenceHava NaguilaGive me that old-time religionJeannetonNobody knows the trouble I've seenDie OssewaEr was eens een advakaatLa GigaBobbejaanDeep riverLa Huat sur la montagneOp enen boom een koekoekUne fleur au chapeauNJN Congreslied 1947Go down MosesHoog op de gele wagenIl était un petit navireMoeke er staat een vrijer voor de deurOh soldier would you marry meAvanti PopuloBallastliedjeBrandeweinAu bord de la rivièreSwing low, sweet chariotLodewijkGod made manKomt vrienden in de rondeHome on the rangeMy old Kentucky homeDe boottrekkers van de WolgaJohannaRote HusarenCock RobinDer BootsmannDer haringDie Thalmann-KolonneDie MoorsoldatenWaltzing MathildeSiebzehn MannZwart laat je scherenHine Matov"