vl000313: Section Bruxelloise Des Cuirs et Peaux - Fonson, J.
"Vlag van de Section Bruxelloise Des Cuirs Et Peaux, 1884-1949. Centraal op een rood veld staat het opschrift. In de broektop een beige schoen. In de broekhoek een zwarte handtas. In de vluchttop: een beige koffer. In de vluchthoek: een zwarte dameshandschoen. Rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"