Via fora!! : publicació del Moviment d'Unificació Marxista dels Països Catalans (Barcelona : Promocions Populars de Cultura Catalana, 1978-)
Mensual | Descripción basada en: n.1 (1978)Precede al título: per l'Estat Socialista dels Països Catalans