Escrits ([Barcelona] : PSC (PSC-PSOE), 1987-)
Irregular; bimestral; trimestral | Subtítulo original: Esquerra Socialista de Catalunya, PSC (PSC-PSOE)Subtítulo a partir de núm. 6 (agost 1990) el subtítulo es: butlletí d'informació i debat; a partir de 1999: revista d'informació i debatLa 2a época publicada por: CEDESC, Centre d'Estudis i Debats de l'Esquerra Socialista de Catalunya