fo012261: Coöperatieve weverij "N.V. Tissage en Teinturerie d'Alost". - De Wilde, Charles
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van een atelier in de de coöperatieve weverij N.V. Tissage en Teinturerie d' Alost in Aalst, jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"