fo006882: August Balthazar tijdens zijn rede op een vaandelinhuldiging (1935)
"Zwart-witfoto van volksvertegenwoordiger August Balthazar tijdens zijn rede op een vaandelinhuldiging in Wachtebeke in 1935. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"