fo026861: Willy Claes - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van Willy Claes, politicus van SP, sp.a, Vooruit, naast een tafeltje met een foto's van ontmoetingen met politieke leiders. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"