fo002503: 1-meitoespraak van Roger De Kinder - Luc
"Zwart-witfoto van een 1-meitoespraak van Roger De Kinder voor de SVV (Socialistische Vooruitziende Vrouwen) in Oostende. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"