381.12: Dossier betreffende de studiedag van de Werklozenwerking d.d. 20/12/1994 - ABVV-werklozenwerking
"Collection: ABVV-Werklozenwerking; Biografie: ABVV-Werklozenwerking wil binnen het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) werklozen weerbaarder maken en meer kansen geven via informatie en vorming en door samen actie te voeren voor meer sociale gelijkheid. Tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van de naam Vorming en Actie. Level of description: File; Series: 381: Archief van ABVV-Werklozenwerking"