vl000081: ATB , De Natuurvrienden, Wondelgem, 1933-1958
"Vlag met centraal in een cirkel: drie stervormige bloemen, bergtoppen en twee ineengestrengelde handen, het symbool van de ATB- de natuurvrienden. Links van de cirkel: 1933-1958, rechts: WONDELGEM. Rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"