vl000326: Socialistische Vooruitziende Vrouwen - Boes
"Vlag van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen van Koolskamp, 1945-1957. Centraal op een rood veld een buste van een vrouw met kind op de arm. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"