af001707: Samen sterk - Socialistische Mutualiteiten Antwerpen
"Affiche uitgegeven in 1983 door de Socialistische Mutualiteiten Antwerpen voor een buitengewoon congres met academische zitting naar aanleiding van de fusie (Federatie van Mutualiteiten A.B.V.V., Algemene Ziekenkas Emiel Moyson en Mutualiteitsverbond Samenwerking). Tekst: Samen sterk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"