gou000685: Zeep Palmolive, drukkerij Excelsior - Excelsior (Volksgazet : dagblad der Werklieden-Partij)
"Ontwerp van een advertentie voor zeep met de afbeelding van de hoofden van een jonge vrouw en een man met zijn neus bij haar wang, onderaan een stuk zeep met de tekst 'Palmolive', linksboven een klein afbeelding van een vrouw die haar gezicht aanraakt. Dit ontwerp is, samen met een ander ontwerp, in een map gekleefd waarop de tekst 'Drukkerij Excelsior, in eigen werkhuis ontworpen en uitgevoerd' staat. De advertentie verscheen in het middagblad van de krant Volksgazet van 23 januari 1951. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"