CVP : voor het zingen de kerk uit [over afwijzing samenlevingscontract voor homo's] - Van der Woude, Erik (Uitkomst : het homo-informatieblad van Vlaanderen)
"Erik Van der Woude Fonds Suzan Daniel (FSD)"