IGYIP Bulletin - IGLYO Bulletin - Speak Out (Oslo: International Lesbian and Gay Youth Organisation; vanaf (1988) : Amsterdam)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : driemaandelijksRedactie : PO Box 1305 Vika, 0112 Oslo 1 ; vanaf (1988) IGLYO c/o LHJO, PO box 542, 1000 AM AmsterdamVanaf (1986) 1 : IGLYO Bulletin ; vanaf (1986) 2 : Speak Out"