fo007741: Groepsfoto van de gewestelijke leiders van de TACB
"Zwart-witfoto, groepsfoto van de bestuurders, gewestelijke leiders van de TACB (Textielarbeiderscentrale van België) met o.a. 1°rij : Jean Jacquet, Ernest Maes, Alfons Baeyens, Arthur Sercu, Maurice Schreel en Aloïs Seghers, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"