af005498: FGTB. Ensemble, on est plus forts. 1. Elections sociales. Mai 2008 - Ramdam Design; FGTB; De Leeuw, Rudy
"Affiche van Ramdam Design uitgegeven in 2008 door de Fédération Générale du Travail de Belgique (FGTB) voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: rood potlood. Tekst: FGTB. Ensemble, on est plus forts. 1. Elections sociales. Mai 2008. www.es2008.be. Editeur responsable: Rudy De Leeuw, FGTB | Rue Haute 42 | 1000 Bruxelles | Design by www.ramdamdesign.be. Zie ook: af003519 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"