fo002311: Manifestatie in Oostenrijk - Blaßa (1948)
"Zwart-witfoto van een manifestatie in Oostenrijk (St. Pölten?) naar aanleiding van de Socialistische Arbeiders Internationale (?),1948. Opschrift op spandoek: Sozialismus das Ziel. Demokratie der Weg ! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"