fo013551: Weverij in Gentbrugge
"Zwart-witfoto van een weverij in de Kerkstraat in Gentbrugge. Binnenzicht. Opschrift achteraan: Tissage de Gendbrugge rue de l'Eglise à Gendbrugge - Salle des encolleuses. collectie Vankenhove FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"