794.380: Uitgaande briefwisseling 11/01/1999 - 31/05/1999. Kopieën. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"