fo024672: Sportcompetitie - Kennes, S.
"Zwart-witfoto genomen tijdens een scholensportcompetitie te Diest in 1949. Camille Huysmans overhandigd een beker aan een gekwetste deelnemer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"