af003888: Dirk Vandepitte - SP; Vandepitte, Dirk (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Socialistische Partij (SP) (Oostende) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Dirk Vandepitte en tekening van de roos in de vuist (logo). Tekst: Dirk Vandepitte. Jong en Socialist 5de effectieve kandidaat voor de Kamer op de SP-lijst 3. Verantw. Uitg.: D. Vandepitte, L. Spilliaertstr., 57, 8400 Oostende - Wetgevende verkiezingen 8-11-81. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"