Apunts d'economia agrícola : confèrences denades els dies 10 i 11 de desembre del 1936, durant el curset de perfeccionament dels Delegats del Servei de Cooperació Agrícola del Departement d'Agricultura / Josep Llovet Mont-Ros - Llovet Mont-Ros, Josep
Extret del n° 4 del Butlletí del Departement d'Agricultura