Macià : la seva actuació d l'estranger - Carner-Ribalta, J.Fabregat, Ramón (Fabregat Pla) Conangla Fontanilles, J.
Contiene: Vol. I: presentació de J. Carner-Ribalta ; notes de Ramón Fabregat -- Vol. II: pròleg de Josep Conangla-Fontanilles