L'Ateneu Igualadí de la Classe Obrera : 1863-1939 / Salvador Riba i Gumà ; prefaci de Josep Romeu i Figueras - Romeu i Figueras, Josep; Riba i Gumà, Salvador (Els Llibres de l'Ateneu Igualadí ; 5)
Bibliografia: p. 397-398