Cata-què? : [Catalunya vista per la premsa internacional] / Carles Puigdemont ; presentació de Josep Benet - Benet, Josep (1920-1928); Puigdemont, Carles (Llibres sobre Catalunya ; 82)
Subtít. tomado de la cub. | Índices