Anarquisme, exposició internacional : septiembre/octubre 1993, Barcelona: debate internacional / organizadas por: Ateneu Enciclopèdic Popular ... [et al.]
Organizadas por: Ateneu Enciclopèdic Popular, Ateneu Llibertari "Poble Sec", Fundació d'Estudis Llibertaris i Anarco-sindicalistes, Fundación Anselmo Lorenzo