Per una revisio del judici : cas ERAT(Exercit Revolucionari d'Ajut als Treballadors) / Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans
Contiene biografías de : G. Botifoll i Gomez, J. Hernández i Tapies, M. Nogales i Toro, A. García i Coronado, J.Sánchez i Ramos