Memòries a les presons de la Guerra Civil a Mallorca / Heinz Kraschutzki ; pròleg, David Ginard Ferón ; introducció i traducció, Germà García i Boned - Ginard i Féron, DavidGarcia i Boned, Germà; Kraschutzki, Heinz (1891-1982) (Evast e Aloma ; 21)
Bibliografía