Convenció per una Majoria Nacional i de Progrés : Ia sessió : una nova etapa de construcció nacional / [presentació, Daniel Font, Josep M. Carbonell ; Pius Pujades ... (et al.)] - Font, DanielCarbonell, Josep M.Pujades, PiusMaragall, Pasqual (1941-) Solé Tura, Jordi (1930-2009) Molas, Isidre (1940-) Rubert de Ventós, Xavier (Convenció per una Majoria Nacional i de Progrés)
Tít. tomado de la cub. | Contiene intervenciones de Pasqual Maragall, Isidre Molas, Jordi Solé Tura y Xavier Rubert de Vemtós