Congreso Internacional Sare 2005 : "Niąs son, mujeres serán" = Sare 2005 Nazioarteko Kongresua : "Egungo neskak, etorkizuneko emakumeak" / [textos de]Victoria Sau Sánchez...[et al.] (Congreso Internacional Sare (2005))
Bibliografía