Kampen for en bedre tilværelse : arbejdernes historie i Danmark fra 1800-tallet til 1990 / Knud Knudsen, Hanne Caspersen og Vagn Oluf Nielsen ; billedredaktion ved Karen Kræmer - Caspersen, HanneNielsen, Vagn Oluf; Knudsen, Knud (1951-) (SFAH skriftserie ; 26)
Bibliografía comentada p. 347-[358]