Els diputats catalans a les Corts Costituents republicanes (1931-1933) : nacionalisme, possibilisme i reformisme social / Arnau Gonzàlez i Vilalta ; pròleg de Borja de Riquer i Permanyer - Riquer i Permanyer, Borja de; Gonzàlez i Vilalta, Arnau (Biblioteca Serra d'Or)
Bibliografía: p. 379-383. Índice onománstico con datos biográficos