Visions d'un segle : persones i institucions / Marta Pessarrodona (coord.) - Pessarrodona, Marta (Publicaciones de la Residencia de Investigadores CSIC-Generalitat de Cataluą ; 20)
En port.: Cicle de conferènces celebrat els mesos de maig i juny de 2001 a la Residència d'Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya