Republicanisme i valencianisme (1868-1938) : la família Huguet / Josep L. Herráiz i Pilar Redó ; amb pròleg i epíleg de Manuel Martí - Redó, PilarMartí, Manuel (Martí i Martínez); Herráiz, Josep L. (Sapientia ; 2)
Bibliografía: p. 267-273