Dos homes de pau en temps de guerra / Jordi Giró i París - Sugranyes de Franch, RamonGiró i París, Jordi; Cardó, Carles (Els Deus. Hisotoria; 210)
En cub.: Epistolari Carles Cardó, Ramon Sugranyes (1936-1942)