Guerrilles al Baix Llobregat : els "carrasquets" del segle XVIII i els carlins i els republicans del segle XIX / F. Balanza... [et al.] - Balanza, F. (Biblioteca Abat Oliva ; 46)
Índices de nombres y lugares