La guerra civil espanyola : fotògrafs per a la història / [direcció, David Balsells] - Balsells, David
Exposición celebrada en el Hôtel de Sully, París del 22 de junio al 23 de septiembre de 2001 y en el Museu Nacional d'Art de Catalunya, Barcelona del 10 de octubre de 2001 al 13 de enero de 2002En la port.: Amb la co°laboració de ANC, Arxiu Nacional de Catalunya