Parlamentarios de Galicia : biografías de deputados e senadores (1810-2003) / investigadores e redactores do texto, Xosé R. Barreiro Fernández, Beatriz López Morán, Xosé Luis Mínguez Goyanes ; investigadores, María Xesús Souto Blanco, Xosé M. Amado López ; coordenador xeral, Xosé R. Barreiro Fernández - López Morán, BeatrizMínguez Goyanes, Xosé Luís; Barreiro Fernández, Xosé Ramón
Bibliografía: p. 515-530. Índice